" />
2024.08.12-től egészségügyi okok miatt az ügyfélszolgálat telefonon korlátozottan elérhető, kérjük inkább email-t írjon: info@jarnekem.hu
Köszönjük Türelmét!
Segíthetünk? +36703294346
1 adag, mesterséges anyagoktól mentes, vegán reggeli csupán 178 Ft és 2 perc alatt kész!
Az Iswari gluténmentes zabpehely ideális termék a zabkása azonnali és gyors elkészítéséhez (főzés nélkül).
Átlagos kiszállítási idő 2-8 munkanap. Raktáron nem lévő, beszerzés alatt álló termékek esetében hosszabb lehet, erről a megrendelés leadása után tájékoztatást küldünk.
A gluténmentes zabpehely mellett ez a keverék mandulavajat tartalmaz, amely nagyobb simaságot biztosít, maca-t, amely hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez és a normális energiatermelő anyagcseréhez, valamint az édes, fűszeres ízéről ismert fahéjjat, de mert gazdag antioxidánsokban és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.
Iswari Gluténmentes, Vegán Zabkása Fahéjjal Maca-val és Mandulavajjal 360g, kb. 14 adag
100% ORGANIKUS ÖSSZETEVŐK
Zabpehely (gluténmentes) (40%)
Őrölt hajdina
Mandulavaj (100% pörkölt mandula) (12%)
Tökmag, lenmag, makapor (4%)
Fehér szeder, kókuszvirágcukor és fahéjpor (1%)
100g tápértéke:
Energiatartalom kj/kcal
1831/441
Zsír
17g
ebből telített
2,3g
Szénhidrát
51g
ebből cukor
8,9g
Rost
10g
Fehérje
15g
Só
0,07g
Vas
3,7mg
Magnézium
179mg
Hogyan kell elkészíteni?
Az Iswari zabkása sokféleképpen használható. Nem kell főzni, azonnal elkészíthető és felhasználható zabkása, palacsinta, éjszakai zabtál vagy desszertek és snackek készítéséhez, víz vagy növényi ital hozzáadásával.
ZABKÁSA
Használhatsz vizet vagy növényi alapú italt.
4 evőkanál zabkása - 90 ml növényi tej (meleg tejben hamarabb elkészül, besűrűsödik)
Iswari zabtál mandula, maca és fahéjas zabkása mandula vajjal
Hozzávalók
3-4 evőkanál Iswari zab mandula, maka és fahéj
200 ml növényi ital
Mandula vaj (opcionális)
Díszítéshez gyümölcsök
JOGHURT
Bármilyen joghurthoz hozzáadhatja.
2 evőkanál zabkása - 125 ml joghurt
PALACSINTA
Iswari zab és banán palacsinta
- 2 evőkanál Iswari zab mandula, maka és fahéj
- 1 kávéscsésze növényi ital
- 1 banán
- 1 evőkanál Iswari krémes mogyoróvaj
- 1 tk kókuszolaj
- 1 tk Iswari nyers kakaó
- 1 evőkanál Iswari kendermagprotein
- 1 tk szárított élesztő
Elkészítés
1. Egy tálba tedd a két kanál zabot, egy ½ banánt, az élesztőt és a növényi italokat, és habverővel homogenizáld az egészet.
2. Miután kész a palacsintatészta, vegyél egy tapadásmentes serpenyőt, és tedd közepes lángra. Öntsünk bele némi növényi zsiradékot.
3. Ha a serpenyő forró, egy evőkanál segítségével kis köröket formálunk a tésztából, és lefedjük. Hagyd süsd 3-4 percig (amíg a palacsinta "fel nem buborékol").
4. Vedd ki a palacsintákat a serpenyőből, és alakíts tornyot banánszeletekkel két palacsinta között.